החלטתם על תאריך לאירוע, מפגש חשוב לעמוד על מספר המוזמנים ביחס לכמות האוכל שתזמינו זה המפתח המרכזי.
פניקה הונגרית (אצלי)או פולנית כמו שכולנו מכירים את המונח שרק האוכל לא יגמר,
שלא יחזרו רעבים מהאירוע שלי זה חשש שכולנו חווים זה מביא אותנו לפעמים להגזים בכמוית
גיליתי מהניסיון ועם הזמן שגם עודף גדול של אוכל כשהאירוע מסתיים לא נראה טוב על השולחן ובעיני האורחים...
תעמדו בתיכנון על מספר המבוגרים המוזמנים, כמה ילדים יוזמנו, האם יש רגישים למינהם מבין האורחים
לכן נתאים לכם מנות ג לילדים, וגם לאלרגים למינם
כשאנחנו מתכננים אירוע בקיץ נקח בחשבון שמרבית האנשים יגיעו
מה שלא תמיד יקרה באירוע חורף . כשקר בחוץ אנשים נוטים להישאר בבית , ובקיץ לצאת יותר
אירוע שיתקיים ביום חמישי יזכה במרבית האורחים, ואילו אירוע ביום שני פחות
ולפני סיום אתם מכירים את המשפחהשלכם
אם הם חובבי בשרים אל תגישו להם פלטת גבינות ופשטידות..
ואחרון חביב כבר הזמנתם אותי..
נתתם לי את כל הנתונים
אז.. לכו תתלבשו יפה, תחייכו, תנשמו עמוק , ולכו להנות עם האורחים
תנו לנו לעבוד
נעשה לכם אירוע שכל הזמן ידברו עליו